avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces taxa auto

Buna ziua,

Am demarat un proces pentru recuperarea taxei auto in iunie 2016.
Am castigat in prima instanta, apoi fiscul a facut recurs.
A fost acceptat recursul lor in data de 12.01.2017. De atunci tot astept stabilirea unui nou termen de judecata...

As dori sa stiu cat timp se poate "amina" stabilirea unui nou termen si daca pot face ceva sa urgentez lucrurile.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: stmihai , utilizator 12:46, 12 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Da, la data in care a fost declarat recursul ma refer(mai exact 14/12/2016). Nu mi s-au cerut alte acte si nici nu am formulat intampinare la recurs...

Mai astept.. :)
~ Conținut șters la cerere ~
Nu aveti altceva de facut decat sa asteptati termenul instantei de control si sa sperati ca se va solutiona favorabil! Daca vorbim despre instantele din Bucuresti, acestea sunt destul de incarcate.
Am castigat intr-un final procesul...:) Aveti idee daca tot in 5 ani se restituie bani s-au exista vreo hotarare prin care sa fie obligati sa plateasca intr-o perioada rezonabila de timp(30 zile)?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2017
stmihai, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce as putea sa fac sa pot relua plata ratelor? limenico limenico am un credit ipotecar in franci elvetieni, contractat in anul 2008.banca raiffeisen in anul 2017 am trimis o notificare bancii ca in baza legii nr. ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a redactarii si a comunicarii hotararii judecatoresti apetreielena apetreielena am castigat un proces cu o banca si de la data pronuntarii 18.04 nu am primit hotararea azi 18.06.Ce pot face pentru a urgenta lucrurile?in cat timp poate face ... (vezi toată discuția)
Decadere din dreptul de a mai depune probe !?! katap katap In octombrie 2007 am imprumutat un prieten cu 20 000 ron ca sa si cumpere o masina noua si drept garantie, am luat o pe firma mea( cabinet medical) urmand ca ... (vezi toată discuția)