avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate dana__1975

Activitate dana__1975

Răspuns la discuția Impozitare venit din inchiriere
Multumesc pt raspuns. Are vreo importanta daca persoana de la care inchiriez apartamentul nu lucreaza? Este o alta modalitate de calcul?
Buna ziua ,

Vreau sa închiriez un apartament si sa il înregistrez la ANAF. Cat ar trebuie sa plătesc impozit daca chiria este 1.000 lei ?Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Neplata pensie alimentara
Buna ziua. Am primit raspuns la cererea mea de la Parchetul Judecatoriei Botosani imi care mi se spune ca dosarul se afla pe rolul Politiei Mun. B.O.P.M.U. Ce inseamna mai exact acest lucru? Multumesc anticipat.
Buna ziua. La inceputul lunii februarie, baiatul a facut o plangere la politie impotriva tatalui sau pt neplata pensie alimentara, acesta avand o restanta de 4 luni. De la politie, i s-a spus baiatului ca plangerea a fost inaintata catre Parchet. De atunci a trecut o luna si jumatate. Oare de ce dureaza atat de mult? Au mai fost facute plangeri si in trecut impotriva fostului sot dar niciodata nu a durat atat de mult. Sa mai fac o noua plangere?Sa apelez la un executor? Cum sa procedez? Intre timp s-au mai adunat 2 luni restante. Multumesc anticipat pt raspuns.