avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate CLau1909

Activitate CLau1909

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am intrat in concediu prenatal in martie 2018, de la compania la care lucram, pe perioada de 2 ani de zile, cumulat cu concediu crestere copil. Trebuie sa revin la lucru in martie 2020, astfel incat am incercat inca din ianuarie sa iau legatura cu angajatorul. Intr-un final, in februarie, m-a contactat si mi-a comunicat ca firma a fost vanduta unui fond de investitii israelian, si ca tot ce poate face pentru mine este sa imi trimita o hartie prin care amandoi sa ne intelegem ca nu mai doresc reintoarcerea la munca. Eu doresc sa ma intorc inapoi, si stiu ca legea ii obliga sa ma primeasca pe o perioada de 6 luni. Ce pot face in aceasta situatie?
Multumesc frumos!
Se da un site de cumparaturi online unde apar 3 produse din aceeasi categorie disponibile pentru vanzare. 2 din 3 produse sunt listate la un pret (aceleasi caracteristici la fiecare produs din cele 3, doar culoarea difera) si la al 3-lea produs apare un pret cu aproximativ 75% mai ieftin.
Comanda a fost plasata de client pentru cel de-al 3-lea produs, a fost aprobata, si acceptata plata, urmand ca pachetul sa fie livrat in maxim 7 zile lucratoare.
Ce se poate face in cazul in care clientul este contactat de companie si se sustine ca a fost o greseala, pretul real fiind cel listat pentru celelalte 2 produse (avand in vedere procesarea cu succes a comenzii)?