avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate Elena2623

Activitate Elena2623

Buna ziua, as dorii sa știu ce suma primesc mamele minore( indemnizație creștere copil) care urmează cursurile la zi.La depunerea dosarului nu au știut să ne spuna.
Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Eleva minora însărcinată
Buna seara,minora nu are 15 ani,are 14 ani!
Buna seara, o eleva care va naște anul acesta in noiembrie,eleva în clasa a8a va fii atunci..i se vor aloca și alți bani in afara celor de alocație pt copilaș?
Răspuns la discuția Eleva minora însărcinată
Sau as dorii sa știu dacă persoana respectiva după naștere ,va beneficia și de alți bănuiți in afara de alocație.
Răspuns la discuția Proprietar boxe?
In contract scrie asociația de proprietari reprezentată legal prin președintele asociației
Buna ziua, se da următoarea situație, eleva în clasa a7a a rămas însărcinată cu un băiat de 18 ani. A decis să păstreze copilul , as dorii sa întreb dacă băiatul respectiv la nașterea copilului va recunoaște copilul daca se va face o anchetă, având în vedere că este minoră fata, totul s a intamplat de comun acord..cei doi au o relație de doi ani.
Buna ziua, in urma efectuării măsurătorilor boxelor, s au încheiat contracte ,adică președintele și firma de administrație au făcut contracte care trebuie semnate de către locatari,mai exact " chiriași" ai boxelor. Este legal acest lucru? In cazul in care un chiriaș nu plătește aceea chirie pe boxa, ce se întâmplă , președintele/firma de administrare are dreptul să ia aceea boxa?
Răspuns la discuția Stagiul incomplet
Mulțumesc pt răspuns..am scos de curând un stagiu de cotizare pt a putea depune dosarul de indemnizație acolo văzând că există o întrerupere in ultimele 12 luni..mai exact luna februarie deși în acea lună am muncit la același angajator.
Buna ziua, va rog să îmi răspundeți la o întrebare,pentru indemnizația creșterii copilului unde se poate verifica perioada sde cotizare, deoarece cred că angajatorul nu mi a plătit în fiecare lună contribuțiile către stat.
Mulțumesc!
Buna seara, sunt angajata cu carte de munca din data 24.10.2017.. am născut pe data de 18.10.2018..pot primii indemnizație?