avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primesc indemnizație?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primesc indemnizație?

Buna seara, sunt angajata cu carte de munca din data 24.10.2017.. am născut pe data de 18.10.2018..pot primii indemnizație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 26 Octombrie 2018
Perioada eligibila pentru CCC : noiembrie 2016 - octombrie 2018

Perioada acoperita : octombrie 2017 - octombrie 2018 (13 luni)

In speta, beneficiati de indemnizatia pentru CCC ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Robertzap14 Robertzap14 Buna ziua , Va rog sa ma sfatuiti/indrumati in privinta CCC Situatia fiind urmatoarea : Sunt gravida , data prezumtiva a nasterii ar fii in luna ... (vezi toată discuția)
Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizație concediu creștere copil Apaxil Apaxil Buna ziua, a-și dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizație concediu creștere copil in cazul in care am fost angajata pe 2 ore din 2015 pana in Aprilie ... (vezi toată discuția)