avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor mame minore care urmeaza cursurile la zi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor mame minore care urmeaza cursurile la zi

Buna ziua, as dorii sa știu ce suma primesc mamele minore( indemnizație creștere copil) care urmează cursurile la zi.La depunerea dosarului nu au știut să ne spuna.
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:22, 17 Decembrie 2020
Buna ziua,
O sa primeasca cuantumul minim al indemnizatiei, adica 1250 de lei/luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil angajata 10 luni dar și eleva Alexandrubi Alexandrubi Bună ziua! Urmează sa fim tineri părinți undeva la finele lunii octombrie. Soția mea atunci pana la momentul nașterii va avea doar 10 luni de munca, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru mama care a terminat liceul Flv01 Flv01 Bună ziua! Vreau să știu dacă pot beneficia de indemnizația crestere copil în cazul în care termin cursurile liceale la zi pe 29 mai, după care ... (vezi toată discuția)
Luna tatalui Ceoaca Ceoaca Bună ziua, cu cat timp inainte trebuie sa depuna tatal dosarul, pentru a beneficia de luna tatalui? Tatal depune dosarul in acelasi loc unde depune si mama ... (vezi toată discuția)