avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil pentru mama care a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil pentru mama care a terminat liceul

Bună ziua! Vreau să știu dacă pot beneficia de indemnizația crestere copil în cazul în care termin cursurile liceale la zi pe 29 mai, după care urmează bacalaureatul la sfârșitul lui iunie, iar eu trebuie să nasc la jumătatea lui august
Cel mai recent răspuns: Flv01 , utilizator 19:20, 20 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Ati urmat studiile "normal", nu? Adica scoala primara-liceu...?
Liceul este "la zi", da? Nu seral...
Daca da, o sa primiti indemnizatia in cuantum minim, 1250 lei/luna.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2020
Ionut.ion, utilizator
Flv01 a scris:

.... pot beneficia de indemnizația crestere copil în cazul în care termin cursurile liceale la zi pe 29 mai, .... iar eu trebuie să nasc la jumătatea lui august

In speta, nu ar trebui sa aveti probleme cu privire la acordarea indemnizatiei.
Multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2020
Flv01, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Aksu Aksu În iunie 2017 am terminat liceul la zi cu examen de bacalaureat, In august am intrat în șomaj pana acum în februarie pe 9. Pot beneficia de concediul de ... (vezi toată discuția)
Pot lua indemnizatie de crestere a copilului dupa liceu ,daca nu am luat somaj? Roxannnairina Roxannnairina Am terminat liceul in 2017 ,cursuri de zi , cu bacalaureat luat. Sunt insarcinata ij luna a 7 a si ar trebui sa nasc la sfarsitul lunii mai -inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Continuarea studiilor liceale Viorel Hututui Viorel Hututui Bună ziua, vă rog să mă lămuriți și pe mine cum pot continua studiile liceale, ținând cont de următoarele: - sunt născut in 1968 - am terminat ... (vezi toată discuția)