avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot lua indemnizatie de crestere a copilului dupa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot lua indemnizatie de crestere a copilului dupa liceu ,daca nu am luat somaj?

Am terminat liceul in 2017 ,cursuri de zi , cu bacalaureat luat. Sunt insarcinata ij luna a 7 a si ar trebui sa nasc la sfarsitul lunii mai -inceputul lunii iunie . nu am depus actele pentru somaj si nu am lucrat in perioada aceasta. Intrebarea mea este : pot lua indemnizatie de crestere a copilului dupa ce o sa nasc (luna iunie ) ?

Alte discuții în legătură

Materninate si somaj Elena Mariana Elena Mariana Buna seara! Am si eu o intrebare! Anul acesta termin liceul si dupa bac as vrea sa depun actele pt somaj dar inacest timp tot prin somaj sa fac si niste ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Aksu Aksu În iunie 2017 am terminat liceul la zi cu examen de bacalaureat, In august am intrat în șomaj pana acum în februarie pe 9. Pot beneficia de concediul de ... (vezi toată discuția)
Am terminat anul trecut liceul, am luat bacalaureatul ... Florey Florey Bună ziua. Am terminat anul trecut liceul, am luat bacalaureatul și m-am înscris la șomaj. Pe perioada de vară am luat șomaj, apoi în toamnă m-am ... (vezi toată discuția)