avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am terminat anul trecut liceul, am luat bacalaureatul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am terminat anul trecut liceul, am luat bacalaureatul ...

Bună ziua. Am terminat anul trecut liceul, am luat bacalaureatul și m-am înscris la șomaj. Pe perioada de vară am luat șomaj, apoi în toamnă m-am înscris la Postliceal sanitar, cursuri de zi. In noiembrie am rămas însărcinată și urmează să nasc în august. Vreau să întreb: voi beneficia de indemnizație pentru îngrijirea copilului? Voi putea să-mi continuu postliceala dacă voi primi indemnizatie?
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:13, 23 Februarie 2023
Buna ziua!
Veti primi indemnizatie si va veti putea continua si studiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)