avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Activitate atruinea

Activitate atruinea

Buna seara,
Vreau sa inchiriez un spatiu comercial la parterul unui bloc de locuinte.Acest spatiu a fost conceput pentru asa ceva,nefiind un apartament transformat ulterior in spatiu comercial.Spatiul este format din parter+anexa in fata blocului.La momentul constructiei,in spatiul respectiv a functionat o cofetarie pentru multi ani,ulterior magazin textile,reprezentanta vodafone etc. Intrebarea mea este urmatoarea: mai am nevoie de acordul vecinilor pentru a deschide o pizzerie?
Am gasit foarte multe raspunsuri la asemenea intrebari,unii spun ca,daca spatiul a fost conceput de la bun inceput pentru asa ceva,functionand si o cofetarie pentru multi ani,nu mai e nevoie de semnaturile vecinilor.Am mers la directia de sanatate publica si mi-au spus ca am nevoie de semnaturile vecinilor direct afectati,dar doamna de acolo a parut mai nedumerita decat mine.
In fisa corpului de proprietate gasim :
Categorie de folosinta : CC (constructie comerciala)
In planul releveu:
WC - cu suprafata aferenta
magazie - cu suprafata aferenta
bruatarie - cu suprafata ferenta
Mentionez ca acest plan dateaza din anul 2002

Va multumesc anticipat!

Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Aveți idee dacă ma încadrez in codul Caen 6209?
atruinea a scris:

Buna ziua!
Nu stiu dacă postez in categoria potrivită dar nu am găsit nimic altceva.Ma interesează și pe mine ce cod CAEN trebuie sa folosesc pentru următoarea platforma : programări online pentru anumite Cabinete medicale
Practic utilizatorii nu plătesc nimic,doar își fac cont și se pot programa online.Singura plata vine din partea cabinetelor medicale,lunar. Multumesc frumos pentru ajutor!

Buna ziua!
Nu stiu dacă postez in categoria potrivită dar nu am găsit nimic altceva.Ma interesează și pe mine ce cod CAEN trebuie sa folosesc pentru următoarea platforma : programări online pentru anumite Cabinete medicale
Practic utilizatorii nu plătesc nimic,doar își fac cont și se pot programa online.Singura plata vine din partea cabinetelor medicale,lunar. Multumesc frumos pentru ajutor!