avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN prestări servicii Internet
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN prestări servicii Internet

Buna ziua!
Nu stiu dacă postez in categoria potrivită dar nu am găsit nimic altceva.Ma interesează și pe mine ce cod CAEN trebuie sa folosesc pentru următoarea platforma : programări online pentru anumite Cabinete medicale
Practic utilizatorii nu plătesc nimic,doar își fac cont și se pot programa online.Singura plata vine din partea cabinetelor medicale,lunar. Multumesc frumos pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: atruinea , utilizator 19:48, 26 Martie 2018

Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Aveți idee dacă ma încadrez in codul Caen 6209?
atruinea a scris:

Buna ziua!
Nu stiu dacă postez in categoria potrivită dar nu am găsit nimic altceva.Ma interesează și pe mine ce cod CAEN trebuie sa folosesc pentru următoarea platforma : programări online pentru anumite Cabinete medicale
Practic utilizatorii nu plătesc nimic,doar își fac cont și se pot programa online.Singura plata vine din partea cabinetelor medicale,lunar. Multumesc frumos pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen pfa obiweb obiweb Buna ziua, as dori sa adaug inca un cod CAEN pe lang cel pe care il detin acum. Am inteles ca este Codul CAEN 4791 pentru plati online, Produsele mele sunt ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru microintreprindere it mdutan mdutan Buna ziua, As dori sa deschid o microintreprindere in domeniul IT si as dori sa stiu care sunt codurile CAEN pentru care pot fi considerat micro. Codurile ... (vezi toată discuția)
Firma web dev Doger Doger Buna ziua. Doresc sa deschid o firma cu 2 patroni si fara angajati prin care sa gestionez contracte cu alte firme pentru servicii de web development si ... (vezi toată discuția)