avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Cod CAEN pentru microintreprindere IT
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Cod CAEN pentru microintreprindere IT

Buna ziua,
As dori sa deschid o microintreprindere in domeniul IT si as dori sa stiu care sunt codurile CAEN pentru care pot fi considerat micro.
Codurile 6201 si 6209 pot fi incadrate in categoria micro?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:20, 8 Martie 2016
Buna Ziua.
Puteti folosi ca activitate principala Codul Caen 620. Apoi 6201 si urmatoarele. Puteti utiliza si codurile caen 63. Nu va opreste nimeni sa le introduceti in actul constitutiv. Activarea lor se face in functie de serviciile pe care le veti rpesta cu exactitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
La infiintarea unei intreprinderi individuale, pfa cate coduri caen pot fi trecute mitdan67 mitdan67 va rog daca puteti sa-mi spuneti,: (1)- la infiintarea unei Intreprinderi Individuale, PFA cate coduri CAEN pot fi trecute Exista o restrictie ca numer ... (vezi toată discuția)
Impozit comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, am un salariat incadrat cu CIM cu 4 ore pe postul de ,,operator calculator electronic si retele\'\' cod COR 351101; pentru acest post se opreste ... (vezi toată discuția)