avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Activitate sustinromania

Activitate sustinromania

Răspuns la discuția Ce sa fac?
Poate mă puteți ajuta și pe mine - cu cine ați lucrat pe dreptul muncii pt că am o speță similară...
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de <<raspuns la intampinare>> pentru un proces pe dreptul muncii - concediere abuzivă.
Multumesc anticipat.
Domnule moderator
văzând cat sunteti de părtinitor cu administratorul si președintele, nefiind prima oară, am decis sa imi fac un cont si sa intervin - sunt absolut sigur ca au probleme in contabilitate si fiind economist ma ofer sa ajut la verificarea actelor contabile gratuit. La mine in asociatie președinta e prietena la catarama cu administratorul si asa s-a ajuns la situații de gen - casare calorifere de pe toata scara si Împărțirea banilor intre cei doi, bani încasati din chirii si de care nu stie nimeni - aceiasi bani care sunt necesari înlocuirii tubulaturii tomberonului din bloc, decizii luate aiurea in tramvai de comitetul executiv in care președinta votează de 2 ori ca detine si aceasta funcție si este si șef de scara - cumul de funcții va spune ceva ?!? Etc etc - asa ca domnule "nedumerit" va sfătuiesc sa mergeți pana in pânzele albe cu ei - la primărie i-ati reclamat ? In Brasov o puteti face online, eu am primit de mai multe ori răspunsuri oficiale de la ei...

Am văzut acum ca discuția este asa de veche dar poate revine pe aici sa pună un raspuns legat de cum a rezolvat ca altfel scopul acestui forum devine nul daca nu găsim si soluții la problemele noastre.
Multumesc