avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rugăminte redactare răspuns la întâmpinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rugăminte redactare răspuns la întâmpinare

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de <<raspuns la intampinare>> pentru un proces pe dreptul muncii - concediere abuzivă.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2022
sustinromania, utilizator
Nu exista modele cu atat mai.putin modele de raspuns la intampinare.Dvs stiti ce ati scris in actiune,in intampinare partea adversa a facut aparari acum dvs va "legati"de apararile din intampinare. si le combateti.Daca dvs ati angaja un av si ati.plati onorariul din banutii.dvs v ar conveni ca acesta sa foloseasca modele..?Fiecare actiune are alta situatie de fapt,se adminisreaza alte probe etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedeu in fata instantei redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.Dupa noul cpc sa schimbat forma la intimpinare la recurs in calitate de intimat si daca se poate un model de intimpinare sa ma pot ghida .Va ... (vezi toată discuția)
Model intampinare divort gabriela serbanescu gabriela serbanescu buna ziua, va rog , daca se poate, un model de intampinare divort la judecatorie, fara acordul partilor. multumesc. (vezi toată discuția)
Buna, am primit o întâmpinare pentru o acțiune civila prin ... Hello! Hello! Buna, am primit o întâmpinare pentru o acțiune civila prin poștă dar nu prin recomandată și am găsit-o după o luna în cutia poștală. Dacă nu m-I ... (vezi toată discuția)