avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna, am primit o întâmpinare pentru o acțiune ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna, am primit o întâmpinare pentru o acțiune civila prin ...

Buna, am primit o întâmpinare pentru o acțiune civila prin poștă dar nu prin recomandată și am găsit-o după o luna în cutia poștală. Dacă nu m-I sa înmânat direct ce pot face dacă a trecut termenul de 25 de zile de răspuns?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:32, 25 Noiembrie 2024
Doar dacă vreți probe noi pot exista probleme.
Depinde și de natura procesului.
Sunt cazuri în care nu este necesar răspunsul la întâmpinare.

București 2024
Vina este x dvs pt ca nu va verificați cutia postala.Cu ocazia depunerii la cutia postala factorul poștal sau agentul procedural de la instanta încheie un pv care face dovada comunicării către dvs.Mergeti la un av pt ca in funcție de obiectul procesului sa formulați măcar concluzii scrise,sa combateți cumva pretențiile părții adverse etc.Asa este procedura de comunicare ...
In functie de obiectul actiunii va faceti apararile necesare, combateti in scris cele solicitate de reclamant, depuneti note sau concluzii scrise.

Nedepunerea intampinarii in termenul prevazut de lege atrage decaderea paratului din dreptul de a mai propune probe si de a invoca exceptii, in afara celor de ordine publica.

Prin urmare, va puteti face aparari, puteti angaja avocat (ori macar consulta spre a va ajuta in situatia data).
Buna ziua,
Puteti depune note de sedinta, daca apreciati ca este oportun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de amanare sandapopa sandapopa Buna ziua, as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: am primit de la Judecatorie o Comunicare prin care sunt instiintata ca am ... (vezi toată discuția)
Buna seara! daca nu am depus intampinarea intr-un proces in care ... zxcb zxcb Buna seara! Daca nu am depus intampinarea intr-un proces in care se doreste anulare titlului de proprietate pe care sunt eu si alte 3 decedate, mai pot face ... (vezi toată discuția)
Intampinare depusa dupa expirarea termenului Adrianz3 Adrianz3 Ce se poate intampla daca intampinarea este depusa dupa expirarea termenului? Inafara de sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca ... (vezi toată discuția)