avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Daca nu am depus intampinarea intr-un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Daca nu am depus intampinarea intr-un proces in care ...

Buna seara! Daca nu am
depus intampinarea intr-un proces in care se doreste anulare titlului de proprietate pe care sunt eu si alte 3 decedate, mai pot face ceva? A mai ranas o saptamana pana la primul proces.
Cel mai recent răspuns: zxcb , utilizator 18:34, 1 Aprilie 2023
Nedepunerea întâmpinării în termenul prevăzut de lege atrage decăderea pârâtului din dreptul de a mai propune probe şi de a invoca excepţii, în afara celor de ordine publică, dacă legea nu prevede altfel.
Va puteti apara binenteles, discutand in raport de probele adversarului, eventual invocand exceptii de ordine publica daca exista. Insa pentru asta va trebui sa consultati un avocat care sa identifice eventualele probleme din actiunea reclamantului.
Nici macar note scrise numai am dreptul? Se poate invoca intrarea tilului de proprietare in circuitul civil ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt exceptiile de ordine publica? ddianna ddianna Buna ziua, Nedepunerea intampinarii in termenul prevazut de lege atrage decaderea paratului de a mai putea propune probe si de a invoca exceptii in afara ... (vezi toată discuția)
Intampinare eduuard eduuard Depunerea unei intampinari este obligatorie? (vezi toată discuția)
Cerere de amanare sandapopa sandapopa Buna ziua, as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: am primit de la Judecatorie o Comunicare prin care sunt instiintata ca am ... (vezi toată discuția)