Buna ziua,
as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie:
am primit de la Judecatorie o Comunicare prin care sunt instiintata ca am calitatea de parat intr-un proces cu o Asociatie de proprietari si ca, in termen de 25 de zile trebuie sa depun o Intampinare. Pot sa fac o cerere de amanare pentru pregatirea apararii , inainte de depunerea intampinarii sau daca nu depun intermen aceasta Intampinare nu mai am dreptul sa fac nici o cerere? Va multumesc foarte mult
Buna ziua,
Nedepunerea întâmpinării în termenul prevăzut de lege atrage decăderea pârâtului din dreptul de a mai propune probe şi de a invoca excepţii, în afara celor de ordine publică, dacă legea nu prevede altfel (art. 208 alin 2 c.p.c.)
Daca doriti sa va faceti aparari si sa combateti solicitarile reclamantei cu probe, atunci va trebui ca in termenul legal sa va angajati avocat si sa formulati intampinare.
Sanctiunea nedepunerii in termen a intampinarii este decaderea din dreptul de a propune probe si a invoca exceptii.
Discutati cu un avocat, eventuati platiti un avans pt redactarea intampinarii si apoi diferenta pana la termen pt a nu pierde acest drept.