avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce sa fac?

Imediat am 1 luna de cand am cerut plata salariilor dupa o sentinta data de Tribunal si inca nu am primit decat o lamurire ca o sa le primesc!Din cate stiu nu prea au bunavointa sa plateasca inca.........ce fac?
Azi am primit si citatie pentru recurs si am ramas uimita de minciunile invocate!Am dovada ca mint !Ce sa fac?
Minciuna nu e asa grava dar cand o folosesti in instanta tot minciuna e......
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 27 Mai 2022
Faceti plangere la politie, pentru nerespecatrea hotararilor judecatoresti, daca au trecut 15 zile de cand ati solicitat in scris punerea in aplicare a sentintei judecatoresti.
... intampinare la recurs.
Depuneti intampinare la recurs in care raspundeti la toate motivele de fapt si de dpret invocate de catre angajator in cererea de recurs.
As vrea sa fac plangere penal pentru nerespectarea Hot Jud dar am o nelamurire:
cea care mi-a desfacut cim-ul nu e ordonator de credite,banii ii aproba ordonatorul de cerdite cel care de fapt a bagat-o la innaintare pe aceasta directoare.........
Ea poate o sa-mi dovedeasca ca a trimis cererea mea ordonatorului dar acesta a intarziat plata!Cum formulez plangerea impotriva cui sa nu dau gres si sa am surpriza cu NUP?
Multumesc tuturor!:wave:
Plangerea penala se formuleaza impotriva angajatorului ...

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita al3xn01 al3xn01 buna seara , as dori si eu niste informatii pentru urmatoarea speta. Deci tatal meu a fost garant personal intr-un credit la o anumita banca, un credit ... (vezi toată discuția)
Sub sanctiunea nulitatii absolute ! florinsadova florinsadova Daca instanta a constatat nulitatea deciziei de desfacere a contractului de munca citez:Drept consecinta ,cum intimata nu a inscris pe decizia de sanctionare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executorul judecătoresc. ce mai pot face dacă nu ține seama de hotărârea judecătorească? prepeleac prepeleac Buna ! in urma unei contestatii la executare instanta a stabilit ca se anuleaza din executarea silita efectuata suma de x lei.Executorul refuza sa anuleze ... (vezi toată discuția)