avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate BĂLȚOI Janina

Activitate BĂLȚOI Janina

Mi-am dat demisia cu acordul părților și am aflat ca de-a lungul timpului cât am lucrat la ei(10 ani) mi s-ar fi oprit garanții lunare despre care eu nu știam intrucat nu am fost informata de acest lucru și nici nu am semnat ceva în acest sens.Cum as putea sa aflu exact cum stau lucrurile având în vedere faptul ca noi nu primeam fluturași de salariu?Vă mulțumesc!
Răspuns la discuția Demisie cu preaviz
Pe perioada preavizului se respectă toate condițiile din contractul de muncă, iar dacă acestea nu sunt respectate preavizul poate fi anulat ,nu?
Răspuns la discuția Demisie cu preaviz
Și dacă pe perioada preavizului angajatorul nu îmi respecta drepturile?De exemplu eu am lucrat ore suplimentare și nu am fost plătită , bonurile de masa mi-au fost tăiate. Nu pot folosi aceste lucruri în favoarea mea?Pentru ca eu de pe 2 aprilie trebuie sa încep lucrul în alta parte.
Mi-am dat demisia cu acordul părților cu data de 15.03.2018 iar pe cerere mi s-a cerut preaviz 20 zile , iar imediat după aceea mi s-a spus verbal ca sa stau în preaviz pana la sfârșitul lunii .Ce pot face în cazul în care nu se respecta ce mi s-a promis și anume faptul de a sta în preaviz pana la sfârșitul lunii desi lucrez și câte 10 ore jumătate pe zi și nu sunt plătită având în vedere ca în contractul de munca am program de 8 ore.Aștept un răspuns. Va mulțumesc anticitat.