avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garantii la contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garantii la contractul de munca

Mi-am dat demisia cu acordul părților și am aflat ca de-a lungul timpului cât am lucrat la ei(10 ani) mi s-ar fi oprit garanții lunare despre care eu nu știam intrucat nu am fost informata de acest lucru și nici nu am semnat ceva în acest sens.Cum as putea sa aflu exact cum stau lucrurile având în vedere faptul ca noi nu primeam fluturași de salariu?Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Returnare bonus Stefhan Stefhan Buna ziua, Am lucrat la o multinationala pe care am parasit-o in aprilie in favoarea alteia concurente.Inainte de a-mi prezenta demisia, am primit un bonus ... (vezi toată discuția)
Fluturas de salariu obligatoriu? n_aly_e n_aly_e Buna ziua, Ma intereseaza doua lucruri referitoare la societatile de distributie, si anume: 1. daca societatile comerciale (cele din domeniul distributiei ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturi salariale daniel mihai daniel mihai Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un sfat.credeti ca este bine sa trimit sesizare la ITM, cu urmatoarele?(si daca credeti ca am sa rezolv ceva cu aceasta ... (vezi toată discuția)