avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate clujrares

Activitate clujrares

Va multumesc mult !

Cornel Vasile a scris:

Nu aveti cum sa-l obligati pe angajator sa va schimbe contractul de munca din necalificat in calificat.

Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor. Cu titlu de excepţie, modificarea unilaterală a contractului individual de muncă este posibilă numai în cazurile şi în condiţiile prevăzute de Codul Muncii.

Va salut, oameni buni. Am o nelamurire care ma apasa si sper sa ma puteti ajuta, va rog! Am calificare atestata prin diploma de absolvire a scolii profesionale si am si experienta in domeniu. La noul loc de munca, am contractul individual de munca in care sunt incadrat ca si muncitor necalificat, angajatorul refuzand sa imi recunoasca diploma (in consecinta si experienta) pe motiv ca scolile profesionale s-au desfintat. In ce masura si temei legal il pot obliga pe angajator sa imi schimbe contractul de munca din necalificat in calificat ? Am cautat in codul muncii dar nu am gasit nimic! Va multumesc
Buna ziua. Intrebarea nu e complicata dar sper sa ma fac inteles. Sunt administratorul unei firme cu profil constructii si vreau sa stiu daca urmez cursul de "tehnician cadastru" acreditat de catre Min Educatiei si imi adaug cod caen 7112, pot presta servicii de intabulare daca nu am studii superioare de specialitate (Politehnica, Drept)? Va multumesc anticipat.