avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Servicii de intabulari
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Servicii de intabulari

Buna ziua. Intrebarea nu e complicata dar sper sa ma fac inteles. Sunt administratorul unei firme cu profil constructii si vreau sa stiu daca urmez cursul de "tehnician cadastru" acreditat de catre Min Educatiei si imi adaug cod caen 7112, pot presta servicii de intabulare daca nu am studii superioare de specialitate (Politehnica, Drept)? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Inspector in domeniul sanatatii si securitatii in munca GeorgiiA GeorgiiA Buna ziua ! As vrea sa stiu daca fac cursul de 80h pentru calificarea Inspector SSM , dupa primirea certificatului de absolvire, acesta este valabil toata ... (vezi toată discuția)
Instalare sisteme de supraveghere video. BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Este primul meu post si va urez: Bine v-am gasit ! Probabil lumea va spune ca a mai fost discutat subiectul dar eu am doua dileme la care nu ... (vezi toată discuția)
Conditii conducator serviciu intern de prevenire si protectie a muncii bogdanmr bogdanmr Buna ziua. Compania la care lucrez doreste infiintarea unui serviciu intern de prevenire si protectie a muncii. Compania are putin peste 500 de angajati. Pana ... (vezi toată discuția)