E nevoie de autorizare ISCIR/ANRE pentru executie instalatii sanitare si termice? Mentionez ca nu ma refer la instalatii gaze sau centrale termice.
In principiu este vorba de schimbat robineti, montat tevi, montat calorifere, incalzire in pardoseala, etc
Cod CAEN 4322.
Multumesc,
As dori sa stiu ce cod Caen ar trebui sa aleg la infiintarea unui nou SRL daca vreau sa externalizez servicii catre alte firme si cum ar trebui procedat cu facturarea.
Spre exemplu: am un client care doreste sa isi renoveze casa si vreau sa externalizez catre o alta firma sau PFA aceasta lucrare, Toata lucrarea ar face 1000 lei (sa presupunem). Din acesti 1000 lei, 900 lei se vor duce catre firma care a prestat serviciul si 100 de lei catre firma mea.
Ideea e ca nu as dori sa facturez pe firma mea lucrarea catre clientul final pentru ca ar urma sa incasez 1000 lei insa eu practic raman doar cu 100 de lei iar la sfarsitul anului nu as vrea sa platesc impozit pe toata suma, ci doar pe ce am incasat eu, respectiv sa platesc impozit pe cei 100 lei incasati de mine.
Cum ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie?
Multumesc anticipat.