avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie ISCIR / ANRE instalatii sanitare si termice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie ISCIR / ANRE instalatii sanitare si termice

Buna ziua,

E nevoie de autorizare ISCIR/ANRE pentru executie instalatii sanitare si termice? Mentionez ca nu ma refer la instalatii gaze sau centrale termice.
In principiu este vorba de schimbat robineti, montat tevi, montat calorifere, incalzire in pardoseala, etc
Cod CAEN 4322.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 18:06, 10 Decembrie 2018
Buna seara.
Daca nu este vorba de activitati prevazute in Prescriptiile tehnice ISCIR sau Normativele ANRE nu cred ca aveti nevoie de asa ceva.
O sa trebuiasca sa urmati un curs de instalator tehnico-sanitar si, in functie de ce urmeaza sa executati, o a va spuna daca aveti nevoie de autorizatie ISCIR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare iscir katica katica Societatea care are ca obiect de activitate secundara CAEN 4322-Lucrari de instalatii sanitare,de incalzire si de aer conditionat trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Incalzire in pardoseala marin1ian marin1ian Asi vrea sa stiu exact ce aprobari sunt necesare pentru instalarea de incalzire in pardoseala cu teava de cupru intr-un apartament de la bloc,ramanand ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma import adrian_09 adrian_09 De cateva saptamani m-am hotarat sa imi deschid un SRL care sa aiba activitate conform codului CAEN nr. 4322 :\"Firme din domeniul de activitate Lucrari de ... (vezi toată discuția)