avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare ISCIR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare ISCIR

Societatea care are ca obiect de activitate secundara CAEN 4322-Lucrari de instalatii sanitare,de incalzire si de aer conditionat trebuie sa fie autorizat ISCIR? (mai concret instalare si punere in functiune aparate de aer conditionat)
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Frozen Stars , utilizator 01:01, 28 Iunie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Va trebuie autorizatie ISCIR doar la montarea de cazane sub presiune (centrale termice). Pentru lucrarile de instalatii sanitare si aer conditionat nu va trebuie autorizatie ISCIR.
Multumesc mult!
Buna ziua.

Am si eu o problema. Locuiesc la bloc si am " un fel" de centrala pe lemne. Spun un fel, pentru ca are vas de expansiune deschis, nu este o instalatie sub presiune. Este o sobita mica cu un boiler care imi incalzeste 3 calorifere. Va rog sa imi spuneti, am nevoie de autorizatie? am voie sa imi incalzesc apartamentul cu aceasta soba?

Multumesc!
Bună seara, pentru a putea monta aere condiționate de ce autorizatii avem nevoie? Precizez ca firma are cod caen secundar pentru montaje ac. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma import adrian_09 adrian_09 De cateva saptamani m-am hotarat sa imi deschid un SRL care sa aiba activitate conform codului CAEN nr. 4322 :\"Firme din domeniul de activitate Lucrari de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma montare aer conditionat Mani18 Mani18 Bună ziua! As dori sa îmi înființez o firma de prestări servicii și anume montaj de aer condiționat. Ce autorizații îmi trebuie? Îmi trebuie ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pentru instalare panouri fotovoltaice si pictare pereti? alexgorea alexgorea Ce cod CAEN imi trebuie pentru infiintarea unei firme ce se va ocupa de instalarea panourilor fotovoltaice si a boilerelor pe baza de lumina soarelui, iar ca ... (vezi toată discuția)