De cateva saptamani m-am hotarat sa imi deschid un SRL care sa aiba activitate conform codului CAEN nr. 4322 :"Firme din domeniul de activitate Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat".
Ideea este ca ce vreau eu sa montez (centrale termice) vreau sa le aduc din China. Imi puteti ce ar trebui sa fac ca sa pot sa import aceste produse?cum ar trebui facuta plata (prin ce metoda) catre firma din China de la care o sa import?ce facturi o sa folosesc?cele emise din China sau cele emise de vama?
Nu cunosc conditiile pe care o instalatie sub presiune trebuie sa le respecte pe teritoriul UE. Va trebui intai sa mergeti la ISCIR si sa va lamuriti asupra acestui aspect. Apoi puteti trece la constituirea firmei (codul CAEN corespunzator).
Dar sa o luam metodic. Propunerea mea este sa mergeti la ISCIR sa vedeti clar conditiile in care ei pot autoriza utilizarea unei astfel de instalatii.
Dupa ce aveti siguranta ca puteti utiliza acea centrala in Romania, discutam mai departe de conditiile de plata si tot ceea ce mai aveti nevoie
Centralele care vreau sa le montez sunt cu deseuri lemnoare.Nu sunt pe gaze.Pentru centralele care nu funcioneaza pe gaze naturale nu trebuie autorizatie ISCIR.Pe mine ma intereseaza in special metoda de plata si modul cum fac intrarile pe firma daca nu am facturi in limba romana.
Nu poate nimeni sa ma ajute?deoarece as vrea sa deschid societatea cat mai repede si imi trebuia un sfat din partea voastra! Multumesc!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Autorizare iscir
katica
Societatea care are ca obiect de activitate secundara CAEN 4322-Lucrari de instalatii sanitare,de incalzire si de aer conditionat trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)