avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma montare aer conditionat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma montare aer conditionat

Bună ziua!
As dori sa îmi înființez o firma de prestări servicii și anume montaj de aer condiționat.
Ce autorizații îmi trebuie? Îmi trebuie autorizații de la fiecare importator de aer condiționat? De la stat îmi trebuie vreo autorizatie referitoare la montaje? Cum se obțin autorizațiile? Unde trebuie sa apelez? MULȚUMESC!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Da
Buna seara,

Codul Caen este 4322-Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat.

Trebuie sa detineti o forma de exercitare a activitatii comerciale, iar optiunea trebuie facuta dupa anumite criterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare iscir katica katica Societatea care are ca obiect de activitate secundara CAEN 4322-Lucrari de instalatii sanitare,de incalzire si de aer conditionat trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pentru instalare panouri fotovoltaice si pictare pereti? alexgorea alexgorea Ce cod CAEN imi trebuie pentru infiintarea unei firme ce se va ocupa de instalarea panourilor fotovoltaice si a boilerelor pe baza de lumina soarelui, iar ca ... (vezi toată discuția)
Cod caen frigotehnie si automatizare suciu_diana suciu_diana Buna ziua, care este codul CAEN corespunzator prestarii de servicii de frigotehnie (de la reparatii aer conditionat la frigidere), respectiv codul CAEN ... (vezi toată discuția)