avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate ilie lorena

Activitate ilie lorena

Defapt sincer eu am jignit acea persoana si eram intr-o cafenea.. Cu mai multe fete, si o colega de.a mea i-a trimis mesaj lu aia sa stearga videoclipurile in care apare ea, si ea n-a vrut si m.am enervat eu pe acea persoana si i.am dat mesaje pe facebook. Am jignit-o si am zis daca vi aici iti dau cu sticla in cap.. Si ea la. Trimis pe gagiu-su la noi sa se ia de noi, am zis vezi-ti de treaba si nu te baga in seama, si am plecat inainte si nu a mai zis nimic ala. Si dupa ea a incercat sa ma faca de ras zicand ca unu care e neam cu ea m-a batut.. Si am zis cine a spus chestiile astea, si n.a vrut sa zica..nu cred ca a procedat legal. A zis ca " da cand te.a pocnit unu si te a bagat in porbagaj" nu e adevarat,,da nici nu imi place sa se spuna lucrurile astea facandu-ma de ras si pe la altii. Ce amenda pot sa iau? A trecut 10 zile de atunci. ea putea sa se duca la politie nu sa puna gagii ei sau sa ma faca si ea de ras. Daca voia sa rezolve ceva. Si mi a zis ca ma va duce la politie..da nu stiu cand. Plus ca diriginta a zis ca imi poate da amenda si pana la 3000 lei sau sa ma bage la puscarie pentru 3 luni, e adevarat?
Daca cineva m-a jignit pe facebook si mi-a zis ca daca ma duc in locul unde este imi face ceva pot depune o plangere penala? Daca da, in cat timp?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Este contraventie conf. OUG 195/2002 şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni.

Răspuns la discuția Termen plangere penala
Mi-a facut cineva o plangere pentru niste jigniri si ca am zis " daca vi aici iti dau cu sticla in cap" se ia ca pe amenintare, s.a intamplat pe 8 martie si persoana respectiva a zis ca imj face plangere, inca n-a facut-o, daca imi face, as putea sa iau amenda ceva? Precizez ca si-a trimis iubitu la mine in baru ala sa se ia de noi, n.a procedat legal..