avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru Terec

Activitate Alexandru Terec

Răspuns la discuția Mostenire
Va mulțumesc pentru răspuns.
Răspuns la discuția Mostenire
Fratele care a făcut testamentul este decedat (toți frații sunt decedați) și succesiunea dupa părinții lor (bunicii mei) nu a fost făcută. În acest caz, moștenitorul testamentar are vreun drept? Mulțumesc.
Discuție Mostenire
Bună seara. Tatăl meu a decedat în urma cu 4 ani. In satul natal al tatălui, a rămas o casa cu gradina care a aparținut bunicilor mei. Aceștia i-au lăsat tatălui meu aceasta casa cu gradina, fără a face vreun act. Tatăl meu a mai avut 3 frați care și aceștia sunt decedați. Doi dintre frați au câte un copil iar al treilea nu a avut copii și a lăsat averea prin testament unor străini. Copii fraților, respectiv verii mei nu au nici o pretenție la casa bunicilor mei, stiind ca tatăl meu a primit casa, dar moștenitorul cu testamentul are pretenție la parte din avere. Are acesta dreptul la parte din averea bunicilor. Vreau sa mai specific ca dosarul de succesiune dupa bunicii mei este suspendat din cauza ca moștenitorii nu s-au prezentat. Va mulțumesc anticipat și as fi tare bucuros dacă m-ați putea lămuri.
Răspuns la discuția Sarcina cu risc
Bună ziua. Pute-ti să-mi spuneți în cât timp voi primii un răspuns, de la medicul de medicina muncii, din moment ce acesta a fost anunțat de către angajator asupra recomandării de sarcina cu risc... va mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția Sarcina cu risc
Va mulțumesc....

Cornel Vasile a scris:

Sotia dvs. poate întra în concediu medical pana va primi un răspuns asupra concediului de risc maternal.

Despre concediu de risc maternal puteti citi aici:
[ link extern ] /

www.avocatnet.ro/forum/discu...

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Discuție Sarcina cu risc
Bună ziua. Soția mea este însărcinată în 16 săptămâni (4 luni), a înștiințat angajatorul despre sarcina printr-o notificare și o adeverința de la medicul de familie (nu a primit nici un răspuns). Acum doua săptămâni medicul ginecolog i-a dat o scrisoare medicala cu recomandarea de sarcina cu risc, angajatorul a dus scrisoarea la contabila firmei, urmând ca aceasta sa anunțe medicina muncii (momentan nici un răspuns). Întrebarea mea este: Soția mea poate întra în concediu medical pana va primi un răspuns asupra concediului de sarcina cu risc maternal? Va mulțumesc anticipat.