avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate AnaeO

Activitate AnaeO

Bună ziua ,
La un salariu net de 4000 lei , fără alte bonusuri , cu 2 persoane în întreținere toată luna februarie am avut medical , acesta fiind plătit 75 % . Mă puteti ajuta vă rog cu un calcul , cat ar fi trebuit sa iau salariul pe aceasta luna . Consider ca nu s a calculat corect . Mulțumesc !
OK , și Casa de asigurări în ce mod te poate controla ?La ce adresă ca mie nu mi a cerut nimeni adresa unde voi locui pe perioada medicalului ?

Izolat 24/24 ? Dar nu sunt imobilizat la pat ? Dacă am nevoie de mâncare , medicamente etc ce fac ? Nu pot să ies la aer să mă oxigenez ?

Bună ziua ,
Care este programul în care poți fi controlat la domiciliu în cazul unui concediu medical pe care angajatorul îl consideră suspicios ? Trebuie să fiu la adresă în permanență? Sau spre ex dacă atunci când vin în control fac baie și nu aud când bat la ușă ca nu funcționează soneria , baia mea fiind în celălat capăt al apartamentul și apa curge ???
Menționez ca nu sunt imobilizat la pat .
Mulțumesc ptr eventualele răspunsuri
Buna seara ,
Multumesc ptr răspuns.
Mentionez ca pensia de întreținere a fost plătită in continuare pana in prezent cand a fost majorata . Practic acum va trebui sa platesc difernta aferentă fiecărei luni in parte.
As vrea sa va rog sa mi explicați ultima parte a răspunsului dumneavoastra pe care n o inteleg ,, paratul datoreaza aceste cheltuieli in cazul a fost pus in intarziere sau se afla de drept in intarziere" ....nu inteleg ce vreti sa spuneti cu asta .
Seara buna si multumesc
Buna ziua ,
Am fost de acord de la început cu majorarea pensie de întreținere luand in calcul veniturile nete realizate in prezent.
As vrea sa formulez apel legat de plata cheltuielilor de judecată către reclamat si totodată sa înceapă majorarea odata cu hotărârea președintelui nicidecum de cand s a introdus cererea de chemare in judecata .
Multumesc.
Este vorba despre un proces ptr marirea pensiei de întreținere a minorului.
Am fost de acord cu acest aspect, s a majorat pensia de intretinere insa s a hotărât sa plătesc majorat de la data introducerii cererii ( ar trebui sa platesc diferenta din ianuarie 2018 pana in decembrie 2018) si cheltuielile de judecata .
Intrebarea mea ar fi următoarea: există cumva posibilitatea sa fac apel la acestă hotărâre si sa se renunte la plata cheltuielilor de judecată si la plata sumei diferenței ptr lunile in care am plătit suma veche ?? Nu mi am angajat apărător tocmai din lipsa resurselor materiale .
Multumesc
Buna ziua,
V am atasat pe adresa menționată mai sus fluturasii aferenti.
Va multumesc!

IULIA NEDELCU a scris:

DA !! va rog frumos sa ii trimiteti in copie scan pe iulia.nedelcu@supercom.ro

Am cerut la locul de munca acest stat de plata dar mi s a răspuns că nu se poate, acesta fiind confidential .
Mi s au dat decat fluturasii de salariu , aceștia sunt deajuns ptr a verifica corectitudinea calculării salariului in perioada celor 126 zile de concediu de maternitate?

IULIA NEDELCU a scris:

Buna ziua,
As vrea sa imi dati mai multe detalii: veniturile brute pe ultimele 6 luni anterioare lunii noiembrie 2017 si zilele de contributie, deducerea personala cat a fost? ati fost prezenta in ultimele 6 luni la locul de munca sau au intervenit absente nemotivate sau concedii de odihna?
Puteti solicita un stat persona din aprilie pana in prezent la locul de munca si atunci avem toate datele.

Dar din datele pe care vi le am dat mai sus nu mi puteti spune daca este corect calculat?!

IULIA NEDELCU a scris:

Neaparat cereti un stat personal, este dreptul dvs.