avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate Octav888

Activitate Octav888

Răspuns la discuția Autovehicul blocat rar
Am dat 4000 si am dat'o cu 2000... deci...nu! Data viitoare sa fiu mai atent
Multumesc! Am dat'o la dezmembrat oricum...

aleskxs a scris:

"Buna ziua,

În conformitate cu prevederile OG nr.82/2000, cu modificările și completările ulterioare, se interzice comercializarea în vederea reutilizării a vehiculelor scoase din uz predate în vederea dezmembrării (în oricare stat membru UE). Prin urmare, în toate situațiile în care in documentele necesare înmatriculării în România pentru vehicule provenite din Germania (sau din oricare alt stat UE), care au înscrise în documentele de înmatriculare menţiuni precum (exemplu)„VERWERTUNGSNACHWEIS LAG VOR” sau „ENDGÜLTIGE AUßERBETRIEBSETZUNG VERWERTUNGSNACHWEIS LAG VOR”. Aceste mențiuni sunt asociate cu operațiunea de dezmembrare efectivă a vehiculelor sau cel puțin cu un angajament ferm de dezmembrare, iar RAR nu mai poate elibera documentele specifice in vederea înmatricularii vehiculelor respective in România."
Răspunsul lor.

Răspuns la discuția RAR-ul mi-a blocat masina
Salut! Si eu sunt in aceeasi situatie... ai rezolvat ceva? Multumesc!

Gherm a scris:

Buna ziua am fost la RAR pe data de 8 -03-2017 cu o masina cumpărată de la o persoană care o cumpărase din Germania iar cand5 am făcut RAR-ul mi-a blocato pe motiv că aveam o ștampilă pe actele de Germania. Nu stiu in baza carei legi ca nu mi-au dat nici o explicație. V-a mulțumesc.

Nu stiu ce sa mai zic... Eu am fost suparat si pe vanzator..nu a vrut sa mi dea nici macar jumatate din pretul masinii inapoi... stau cu masina pe dreapta... unde am mai intrebat s o fac macar pe Bulgari cica nici acolo nu se mai poate...Cine are vre o veste buna sau rezolva ceva rog sa posteze aici. Multumesc!
Buna ziua! Exact la fel am patit si eu pe 28.02.2018... nimeni nu stie ce e de facut in situatia asta? :( Sau macar daca se pot recupera banii de la vanzator?!