avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RAR-ul mi-a blocat masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RAR-ul mi-a blocat masina

Buna ziua am fost la RAR pe data de 8 -03-2017 cu o masina cumpărată de la o persoană care o cumpărase din Germania iar cand5 am făcut RAR-ul mi-a blocato pe motiv că aveam o ștampilă pe actele de Germania. Nu stiu in baza carei legi ca nu mi-au dat nici o explicație. V-a mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Octav888 , utilizator 08:06, 22 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificati atent exemplarul de raport de verificare RAR si vedeti exact care este temeiul legal pentru care a fost dispusa blocarea documentelor vehiculului
Daca nu este consemnat motivul blocarii documentelor adresati-va la seful autoritatii care a dispus blocarea documentelor
Salut! Si eu sunt in aceeasi situatie... ai rezolvat ceva? Multumesc!

Gherm a scris:

Buna ziua am fost la RAR pe data de 8 -03-2017 cu o masina cumpărată de la o persoană care o cumpărase din Germania iar cand5 am făcut RAR-ul mi-a blocato pe motiv că aveam o ștampilă pe actele de Germania. Nu stiu in baza carei legi ca nu mi-au dat nici o explicație. V-a mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rar mi-a blocat masina in sistemul rar costescuciprian costescuciprian Buna ziua am fost sa fac itp la masina si surpriza masina e blocata in sistemul rar am fost la rar sa vad care este traba de ce au blocato si miau spus ca este ... (vezi toată discuția)
Probleme rar Ionel77 Ionel77 Am cumpărat o mașină adusă din Germania de cineva din Brăila, i-am scos Nr roșii am declarato la impozit,am programat-o la RAR Ct pentru data de ... (vezi toată discuția)
Masina respinsa rar CSVT CSVT Buna ziua Am achizitionat acum 1 luna o masina din Germania care a fost respinsa la RAR pe motiv ca masina a fost reparata in partea dreapta fata si seria ... (vezi toată discuția)