avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate Florinaaaaa3

Activitate Florinaaaaa3

Nu știu de existenta nici unui act , doar bănuiesc ca ar exista! Mulțumesc pentru răspunsuri!
Nu am cum să mai previn din moment ce mama mea tocmai a decedat! Eu întrebasem cu totul altceva , citiți mai bine! Mulțumesc oricum pentru răspuns
Am înțeles! Pe mine mă interesa în special dacă avea voie să semneze pentru acel act , dat fiind faptul că nu avea discernământ! În cazul în care doresc sa atac acel act , care ar fi pedeapsa pentru persoana în cauză care a silit-o pe mama mea să faca actul? Mulțumesc.
Bună ziua! Vin în căutarea unor răspunsuri și mă adresez dumneavoastră! Suntem 2 surori. În urma decesului tatălui nostru de acum 3 ani de zile s-a facut succesiunea. Din păcate , urmând a deceda si mama noastră de curând, suferind de boala Alzheimer. În tot acest timp mama a fost luată în ingrijire fară acordul meu și oarecum forțată de către sora mea ! Întrebarile mele sunt următoarele: mama mea putea să-i facã surorii mele vreun fel de act pe partea ei de moștenire , dat fiind faptul că mama suferea de Alzheimer și fară acordul meu? și a doua întrebare este : dacă s-a putut face acel act ,mie ca și moștenitor de drept ce cotă parte îmi mai revine , jumătate?
Bună! De curând am intenționat să-mi închiriez un apartament cu 3 camere ,pentru care mi s-a cerut un comision de 150 de euro. Am acționat impulsiv ,zic eu , in sensul ca am scos banii si am platit , urmand ca a doua zi sa platesc si restul de bani pentru chirie si. garantie! Domnul agent imobiliar as putea sa zic cã m.a constrans intr.un fel sau altul nelăsându.mi timp de gandire asupra ofertei...drept urmare a scos contractul si a inceput sa.l completeze. am semnat contractul si eu si proprietarul eu nefiind insa impacata cu ideea. a doua zi am fost ferm convinsa ca voiam sa renunt la acel apartament..l.am sunat pe domnul agent si l.am intrebat daca poate sa.mi restituie comisionul. Bineinteles ca nu s.a putut. intrebarea mea este: as putea sa.mi recuperez acel comision ? și cat despre contract , normal ar fi fost sa am si eu unul, corect? multumesc.