Bună! De curând am intenționat să-mi închiriez un apartament cu 3 camere ,pentru care mi s-a cerut un comision de 150 de euro. Am acționat impulsiv ,zic eu , in sensul ca am scos banii si am platit , urmand ca a doua zi sa platesc si restul de bani pentru chirie si. garantie! Domnul agent imobiliar as putea sa zic cã m.a constrans intr.un fel sau altul nelăsându.mi timp de gandire asupra ofertei...drept urmare a scos contractul si a inceput sa.l completeze. am semnat contractul si eu si proprietarul eu nefiind insa impacata cu ideea. a doua zi am fost ferm convinsa ca voiam sa renunt la acel apartament..l.am sunat pe domnul agent si l.am intrebat daca poate sa.mi restituie comisionul. Bineinteles ca nu s.a putut. intrebarea mea este: as putea sa.mi recuperez acel comision ? și cat despre contract , normal ar fi fost sa am si eu unul, corect? multumesc.
Nu aveti nici un motiv pt a solicita restituirea comisionului agentul imobiliar a gasit o proprietate indeplinindu-si obligatia.Singurul sfat este ca alta data sa nu va mai grabiti daca aveti dubii.
In momentul in care ati semnat un contract , v-ati asumat si niste obligatii . Solicitati agentului imobiliar un exemplar din contract si factura cu chitanta din care sa rezulte suma data. In contextul in care nu vi le elibereaza puteti sa-i faceti plangere.