avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate V.Elena

Activitate V.Elena

Discuție mostenire
Dupa decesul tatalui acum 25 ani au ramas prin succesiune doua surori si un frate care au solicitat mostenire.Eu am renuntat la partea mea.Acum 3ani a decedat si mama si nu am mai facut succesiune.Cu 17ani in urma a decedat si fratele .Familia lui cu doi copii majori nu a facut succesiune. Pe casa parinteasca nu este un singur mostenitor.Prin notariat copii fratelui au renuntat la drepturile lor din mostenirea tatalui lor.Este valabil un astfel de act notarial?O sora a renunțat si ea doar la drepturile din partea tatalui nostru iar cealalta sora nu a renuntat.Eu am avut grija de parinti dar nu pot sa intrtin casa bătrânească aflata in stadiu avansat de degradare.Folosesc insa terenuri ale parintilor mei.Sunt obligata sa platesc eu taxele si impozitele pe cladire?Cum si cui îi pot solicita i tretinerea casei?Primaria ne pune in vedere reabilitarea constructiei.
Discuție Pensie VE
Sotul meu a decedat în urma cu 10 ani si era pensionar.Am fost casatoriti peste 30 de ani.Acum am 61 de ani și un stagiu neîntrerupt de cotizare de 35 ani 2 luni și 7zile.Am ieșit la pensie pe caz de boală după un an de șomaj. Acum am pensie normala de 748 lei.Dacă pensia de urmaș ar fi mai mare mai pot solicita acest lucru?