avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Dupa decesul tatalui acum 25 ani au ramas prin succesiune doua surori si un frate care au solicitat mostenire.Eu am renuntat la partea mea.Acum 3ani a decedat si mama si nu am mai facut succesiune.Cu 17ani in urma a decedat si fratele .Familia lui cu doi copii majori nu a facut succesiune. Pe casa parinteasca nu este un singur mostenitor.Prin notariat copii fratelui au renuntat la drepturile lor din mostenirea tatalui lor.Este valabil un astfel de act notarial?O sora a renunțat si ea doar la drepturile din partea tatalui nostru iar cealalta sora nu a renuntat.Eu am avut grija de parinti dar nu pot sa intrtin casa bătrânească aflata in stadiu avansat de degradare.Folosesc insa terenuri ale parintilor mei.Sunt obligata sa platesc eu taxele si impozitele pe cladire?Cum si cui îi pot solicita i tretinerea casei?Primaria ne pune in vedere reabilitarea constructiei.

Alte discuții în legătură

Acte de mostenire intre frati oli-m oli-m Doi frati -frate si sora- sunt de acord ca, casa parinteasca sa ramana surorii care locuieste in ea dar nu au bani de acte. Se poate face la notar un act ... (vezi toată discuția)
Buna seara!tatal meu a decedat în 2002.a fost mostenitorul bunicului,împreuna ... marianemiliaro@gmail.com marianemiliaro@gmail.com Buna seara!Tatal meu a decedat în 2002.A fost mostenitorul bunicului,împreuna cu ceilalti frati (o sora în viata pe atunci si restul decedati).Tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Casa renovata,lipsa dovezi olga2011 olga2011 sora mea a modificat casa parintesaca,renovata de la fundatie, in 1969,cu banii ei,in casa au ramas o un frate si parintii,ea si-a pastrat o camera si o ... (vezi toată discuția)