avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Activitate ellyelly

Activitate ellyelly

Răspuns la discuția Pensie alimentara
Am tot socotit dar nu da nimic....salariu este minim pe economie si din aceasta cauza tot am intrebari nelamurite in privinta sume ce mi se opreste!
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Am inteles multumesc frumos pentru ajutor
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Ok am inteles si va Multumesc pentru raspund! Inca o intrebare as mai avea dacă se poate....totusi aceasta aceasta sumă e posibil sa fie echivalentul a unei singure luni sau e cu restanță?
În urma cu un an jumate am inaintat dosar de divort rezultând faptul că trebuie sa plătesc pensia de întreținere a minorului aflat în grija mamei de 1/6 din venit...bun pana aici am inteles! De la sentința eu nu am platit nimic minorului datorită lipsei unui număr de cont al mamei iar acuma mi a venit proprie pe salariu in cuantumul de 390 de lei!intrebarea mea este de ce suma asa de mare tinand cont de faptul că din alta căsnicie mai am un minor in varsta de 16 ani si din actuala relatie un copil de 3 luni!Va multumesc anticipat si pentru răspunsuri!
Am doi copii minori de 7 ani si respectiv 16 ani rezultati din casnicii anterioare dar acum îl am pe al treilea copil de 1 luna...Va rog sa mă ajutați cu socoteala pensie alimentara! Va mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția pensia alimentara
pentru ambii e 33% sau doar pentru unul? am mai citit ca instanta nu poate lua mai mult de 1/4 din salariu minim net!
Răspuns la discuția pensia alimentara
va multumesc foarte mult!
buna ziua in urma cu cateva zile s-a pronunta decizia divortului meu dupa aproape un an de zile avand la vedere ca este vorba si despre un minor in varsta de 7 ani iar instanta a decis sa achit pensia alimentara in cuantumul de 1/6 din salariu net minim pe economie incepand cu data de cand am introdus actele de divort dar eu mai am un copil minor de 15 ani dintr-o casnicie anterioara....m-ar fi interesat un raspuns cu privire cam cat ar reveni pensia alimentera mai exact?...va multumesc anticipat!