avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

În urma cu un an jumate am inaintat dosar de divort rezultând faptul că trebuie sa plătesc pensia de întreținere a minorului aflat în grija mamei de 1/6 din venit...bun pana aici am inteles! De la sentința eu nu am platit nimic minorului datorită lipsei unui număr de cont al mamei iar acuma mi a venit proprie pe salariu in cuantumul de 390 de lei!intrebarea mea este de ce suma asa de mare tinand cont de faptul că din alta căsnicie mai am un minor in varsta de 16 ani si din actuala relatie un copil de 3 luni!Va multumesc anticipat si pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 22:38, 7 Noiembrie 2018
Trebuia sa platiti altfel, nu musai in cont. Prin mandat postal, de exemplu. Nu stim cat de mare e procentul din salariu pe care vi-l executa, dar va poate popri pana la jumatate din net.
Ok am inteles si va Multumesc pentru raspund! Inca o intrebare as mai avea dacă se poate....totusi aceasta aceasta sumă e posibil sa fie echivalentul a unei singure luni sau e cu restanță?
Intrebati la executor asta sau va uitati in obligatia dv. de plata, o comparati cu cat vi s-a poprit... eu nu am datele sa va spun.
Am inteles multumesc frumos pentru ajutor
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai e simplu.Cat aveti salariu fix net bani in mana, calculati procentul si e usor de calculat.

Alte discuții în legătură

Bună ziua .pentru ajutorul acordat de stat ,la salariul minim ... Eduard Vasile Eduard Vasile Bună ziua .Pentru ajutorul acordat de stat ,la salariul minim pe economie de 200 Ron netaxabil se pune poprire ? Pentru că am poprire pe întregul salar ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara D_stefan D_stefan Buna ziua. In 2008 am fost dat in judecata de fosta partenera , (nu am fost casatoriti) pt a plati pensie alimentara minorului nascut in 2006 in urma relatiei ... (vezi toată discuția)