avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua .Pentru ajutorul acordat de stat ,la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua .Pentru ajutorul acordat de stat ,la salariul minim ...

Bună ziua .Pentru ajutorul acordat de stat ,la salariul minim pe economie de 200 Ron netaxabil se pune poprire ? Pentru că am poprire pe întregul salar minim pe economie.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 10:00, 28 Ianuarie 2023
la ce ajutor va refeti exact ?
Poprirea se pune pe venitul net, un procent anume stabilit de executor în funcție de câte executori sunt pe același debitor.
Deci din ce luați în mână vi se va reține un procent poprire, dar nu mai mult de 50%.
Din 1 Ian se majorează salariul minim din care statul oferă 200 Ron netaxabili ...la asta m-am referit .

gi-jane2 a scris:

la ce ajutor va refeti exact ?

Mersi frumos .

Dapix a scris:

Poprirea se pune pe venitul net, un procent anume stabilit de executor în funcție de câte executori sunt pe același debitor.
Deci din ce luați în mână vi se va reține un procent poprire, dar nu mai mult de 50%.

Veti avea poprire pe tot salariul
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce pot face cu poprirea? robert1972 robert1972 lucrez cu carte de munca.....dar 1/3 din salariul net este oprit de executor......am incercat sa cer un angajament de plata mai mic....dar nu am gasit ... (vezi toată discuția)
infiintare 3 propriri pe salariu tatarussilvia tatarussilvia Am primit infiintare proprire pe salariu, 3 de fapt, salariul fiind minim pe economie, cat ar trebui sa platesc la fiecare? Mai exact la salariul minim cat ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ellyelly ellyelly În urma cu un an jumate am inaintat dosar de divort rezultând faptul că trebuie sa plătesc pensia de întreținere a minorului aflat în grija mamei de 1/6 ... (vezi toată discuția)