avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce pot ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce pot face cu poprirea?

lucrez cu carte de munca.....dar 1/3 din salariul net este oprit de executor......am incercat sa cer un angajament de plata mai mic....dar nu am gasit intelegere.castig 1500 lei...iar 500 sunt opriti....stau cu chirie...si nu mai pot face fata!! va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:31, 21 Februarie 2019
angajatorul stie ca stau cu chirie.....dar nu mi-a cerut contractul.....el mi-a zis ca respecta legea!!! iar de facut contestatie unde anume sa fac?
In termen de 15 zile de la primirea somatiei sau infiintarea popririi la Judecatoria unde aveti domiciliul
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2019
DenisRif, utilizator
Puteti avea sansa ca Instanta sa dispuna macar reducerea popririi daca prezentati asemenea dovezi precum si alte situatii ,respectiv persoane in intretinere (copil minor , sotie fara venituri , parinti in ingrijire ,etc)
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2019
DenisRif, utilizator
eu am poprire de aproape 1 an......!!!
plus ca suma pe care o datorez este de 3 ori mai mare....!!

Alte discuții în legătură

Retinere salar si poprire salar alexandraoana alexandraoana Buna dimineata. Am urmatoarea nelamurire: Un salariat are o retinere din salariu (care NU este poprire infiintata de executor judecatoresc). Acum este ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu mai mica de 1/3 din salariul net? ahairm ahairm Buna ziua! Se poate institui poprire pe salariu mai mica de 1/3 din salariul net? Salariatul m-a rugat sa ii retin o suma mai mica decat o treime.. Poprirea ... (vezi toată discuția)