avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Activitate Simona96

Activitate Simona96

Am inteles ,multumesc frumos. Înțelesesem ca ar afecta cumva faptul că este administrator si ar trebui să renunțe la această funcție, sa cedeze firma pe numele meu pt a putea beneficia de ccc.
Da ,el a realizat venituri din activitati agricole( firma in acest scop este făcută) si plata impozitului pe salariu a fost si este plătită la zi
Am beneficiat de ccc in baza facultății, deci am fost studenta .
Buna ziua! Soțul este administrator si angajat al firmei , poate intra in concediu de crestere copil ? Multumesc!
Buna ziua ! In 24 aprilie 2020 am terminat postnatalul fetiței, apoi rămânând însărcinată nu m.am mai angajat . Am nascut pe 26.12.2020.intrebarea mea este ,mai pot beneficia sau nu de concediu crestere copil ? Multumesc !
Bun . Multumesc frumos . Si actele sunt aceleasi ca la primul dosar sau mai trebuie si altceva ?
Multumesc frumos. Deci dupa nastere pot beneficia din nou de indemnizatie. De la primarie imi spusera ca nu mai pot depune pentru ca trebuie sa am continuitate . Dar fiind studenta stiam ca pot lua in continuare
Multumesc frumos. Deci dupa nastere pot beneficia din nou de indemnizatie. De la primarie imi spusera ca nu mai pot depune pentru ca trebuie sa am continuitate . Dar fiind studenta stiam ca pot lua in continuare