avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! In 24 aprilie 2020 am terminat postnatalul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! In 24 aprilie 2020 am terminat postnatalul fetiței, ...

Buna ziua ! In 24 aprilie 2020 am terminat postnatalul fetiței, apoi rămânând însărcinată nu m.am mai angajat . Am nascut pe 26.12.2020.intrebarea mea este ,mai pot beneficia sau nu de concediu crestere copil ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 4 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detaliati ce statut ati avut in perioada ianuarie 2019 - decembrie 2020.
Am beneficiat de ccc in baza facultății, deci am fost studenta .
In acest caz, veti beneficia de indemnizatie si pentru cel de-al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru creșterea copilului AlexandraLarisa AlexandraLarisa Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Luiza.G Luiza.G Buna ziua, am absolvit liceul pe data de 29.05.2020, eu frecventand cursurile la zi. Sunt insarcinata in 5 luni in prezent, iar eu la inceputul lui noiembrie ... (vezi toată discuția)
Somaj crainiceanu_camelia crainiceanu_camelia Sunt insarcinata in 2 luni si lucrez de 4 luni dar si in februarie 2013 dau licenta la facultate. Dupa ce termin facultatea pot sa intru in somaj si dupa ... (vezi toată discuția)