avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Activitate Roxannnairina

Activitate Roxannnairina

In Cele 12 luni care trebuie sa fi fost la scoala , intra la numar si cele 3 luni de vacanta dintre clasele a 11 si a 12 a?

Cornel Vasile a scris:

Actele necesare pentru obtinerea indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului :
- cerere tip
- actul de identitate al solicitantului – (copie si original);
- certificatul de nastere al copilului pentru care se solicita dreptul (copie si original), hotararea judecatoreasca de incredintare in vederea adoptiei sau de incredintare a adoptiei, hotararea judecatoreasca sau hotararea comisiei pentru protectia copilului pentru masura plasamentului in regim de urgenta (copie si original);
- certificat de casatorie (copie si original);
- livret de familie;
- adeverința eliberată de instituția de învățământ, care să ateste frecventarea cursurilor fără întrerupere, până la data solicitării indemnizatiei.

Actele se depun la Primaria in raza careia aveti domiciliul.

Răspuns la discuția Indemnizatie elev
14 mai . Precizez ca nu am bagat acte pt somaj

Cornel Vasile a scris:

Care este data nasterii copilului ?

Răspuns la discuția Indemnizatie mama eleva
In cele 12 luni se incadreaza si lunile de vacanta dintre clasa a 11 si a 12 a ?
Buna ziua , eu am terminat liceul ,pe dta de 27 mai 2017, iar dupa aceea nu am lucrat. Am depus dosarul de indemnizatie crestere copil pe data de 30 mai 2018. Ma incadrez pentru a beneficia de aceasta indemnizatie?
Am terminat liceul in 2017 ,cursuri de zi , cu bacalaureat luat. Sunt insarcinata ij luna a 7 a si ar trebui sa nasc la sfarsitul lunii mai -inceputul lunii iunie . nu am depus actele pentru somaj si nu am lucrat in perioada aceasta. Intrebarea mea este : pot lua indemnizatie de crestere a copilului dupa ce o sa nasc (luna iunie ) ?