avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters466787

Activitate ContSters466787

Multumesc de raspuns,va informez ca am luat legatura cu o doamna de la AJPIS Covasna oras Sfantu Gheorghe (aici am domiciliul)destul de recalcitranta care nu a vrut sa imi dea mai multe detalii dar mi-a raspuns pe un ton foarte urat ca nu se poate!!! ca sotia ramane in continuare cu copilul cu probleme si cu urmatorul tot ea ca nu putem fi amândoi cu copiii in ccc ca asa este legea!! dar eu stiu ca sotia este in prelungire cu copilul cu probleme cu un alt cod de indemnizatie sau asa ar trebui sa fie normal, si eu sa merg cu urmatorul copil in ccc, in ideea sa il pot duce pe primul copil la o grădiniță cu nevoi speciale in fiecare zi intr-un alt oras(Brasov)pt. ca in orasul Sfantu Gheorghe nu exista o asfel de grădiniță si sa continuam tratamentul si recuperarea in conditii optime, si sa putem recupera in totaliatate copilul nostru....Vroiam sa stiu comform legii daca am sau nu dreptul sa intru in ccc si daca ma puteti ajuta cu problema pe care o intampin.
Cu stima si respect,
Florin
Buna ziua,
Sotia este in ccc cu primul copil care implineste varsta de 2ani in aprilie,dar este cu grad de handicap mediu cu prelungire pana la 3 ani, are epilepsie ca diagnostic principal, si al doilea diagnostic secundar autism...ea este insarcinata cu al doilea copil care se va naste in luna iulie,intrebare avem dreptul amândoi cu copii diferiti sa intram in ccc??? Avand in vedere ca sotia va fi pana la împlinirea vârstei copilului de 3 ani cu posibilitatea prelungirii pana la 7 ani si eu sa intru in ccc cu urmatorul copil ce se va naste.
Cu stima si respect,
Florin

Buna ziua,
Sotia este in ccc cu primul copil care implineste varsta de 2ani in aprilie,dar este cu grad de handicap mediu cu prelungire pana la 3 ani, are epilepsie ca diagnostic principal, si al doilea diagnostic secundar autism...ea este insarcinata cu al doilea copil care se va naste in luna iulie,intrebare avem dreptul amândoi cu copii diferiti sa intram in ccc??? Avand in vedere ca sotia va fi pana la împlinirea vârstei copilului de 3 ani cu posibilitatea prelungirii pana la 7 ani si eu sa intru in ccc cu urmatorul copil ce se va naste.
Cu stima si respect,
Florin