avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sot si Sotie simultan in ccc cu copii diferiti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sot si Sotie simultan in ccc cu copii diferiti

Buna ziua,
Sotia este in ccc cu primul copil care implineste varsta de 2ani in aprilie,dar este cu grad de handicap mediu cu prelungire pana la 3 ani, are epilepsie ca diagnostic principal, si al doilea diagnostic secundar autism...ea este insarcinata cu al doilea copil care se va naste in luna iulie,intrebare avem dreptul amândoi cu copii diferiti sa intram in ccc??? Avand in vedere ca sotia va fi pana la împlinirea vârstei copilului de 3 ani cu posibilitatea prelungirii pana la 7 ani si eu sa intru in ccc cu urmatorul copil ce se va naste.
Cu stima si respect,
Florin
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
ContSters466787, utilizator

Alte discuții în legătură

Ambii parinti simultan in ccc cu copii diferiti ContSters466787 ContSters466787 Buna ziua, Sotia este in ccc cu primul copil care implineste varsta de 2ani in aprilie,dar este cu grad de handicap mediu cu prelungire pana la 3 ani, are ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt crestere a copilului (caz particular: pana la 3ani, copil cu handicap) geo_m_14 geo_m_14 Inainte era: Legea nr. 19 din 27 martie 2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale publicat in Monitorul Oficial al Romaniei ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu de maternitate pentru copil cu handicap de la 3 ani porkolabf porkolabf Buna ! La Multi Ani1 Se poate prelungi CIC pentru copil cu handicap de la 3 ani la 4 ani. In cazul in care raman insarcinata in aceasta perioada, beneficiez ... (vezi toată discuția)