avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire concediu de maternitate pentru copil cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire concediu de maternitate pentru copil cu handicap de la 3 ani

Buna ! La Multi Ani1

Se poate prelungi CIC pentru copil cu handicap de la 3 ani la 4 ani. In cazul in care raman insarcinata in aceasta perioada, beneficiez dupa nastere de indemnizatia de 600 RON ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 6 Ianuarie 2012
CCC pentru un copil cu handicap are o durata maxima de 3 ani ... daca in aceasta perioada nasteti un alt copil, atunci durata CCC se va prelungi pana la implinirea varstei de 1 an a nou-nascutului, sau pana la implinirea varstei de 2 ani a acestuia, dupa cum veti opta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se prelungeste suspendarea cm pentru a-l 2 lea copil? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, ce decizie trebuie sa fac pt a ma reincadra, CM fiind suspendata din 14.03.08 pt crestere copil, si urmatoarea decizie cu art 51 lit a, cu ce ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere pentru cel de-al 2lea copil cristina_adriana cristina_adriana buna,as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in situatia urmatoare: pentru primul copil beneficiez de indemnizatie de cestere in cuantum de 600 ron; as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in concediu de crestere copil monica.daliu monica.daliu Am si eu o nedumerire si sper ca ma puteti ajuta. Am o fetita de un an si o luna si sunt din nou insarcinata intr-o luna si jumatate. Am o nedumerire in ceea ... (vezi toată discuția)