avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate makena70

Activitate makena70

Bună ziua.
Vă rog sprijin cu o.speță ...
Am trecut în rezervă cu drept de pensie ... de la M.A.I. ... Am rămas cu mai multe zile de concediu neefectuat ... Din 2017, 2018 și 2019 ...
Care ar fi suma pt fiecare zi?
Din Codul muncii reiese că aș primi mai mult decât suma stabilită de către cei de la financiar ...
Rog exemplu și dacă se poate și indicarea actului normativ
Răspuns la discuția Pârâu pe proprietate
Mulțumesc mult pentru răspuns.
Noi (eu cu soția) dorim să ne construim o căsuță pe acel teren. Fără să aibă legătură cu acel pârâu. Arhitectul are nevoie de schița cadastrala. Am chemat un inginer topograf care a venit în teren. La măsurători, apare că vecinul de dincolo de pârâu a intrat cu vreo 200 și ceva de metri în terenul nostru. Inginerul cere un proces verbal de vecinătate. Sâmbătă am rezolvat acel aspect cu vecinul. Am lămurit cu el că nu avem pretenții la acea bucată de pământ. Avem semnătura lui. Marți am fost la primărie pentru a obține avizele pt inginerul topograf. Dar ... surpriză. Am aflat că nu se poate ... că este ceva greșit ... că trebuie să renunțăm la porțiunea cu pârâul ... și că trebuie să refacem planul de amplasament și planul parcelar altfel nu primim adeverința și avizele necesare. Vecinul de la căpătul grădinii ... de dincolo de pârâul cu pricina ... Este consilier. Offf
Totuși ... trebuie să fie o rezolvare a acestui aspect.
Rog sprijin. Sper să nu mă fi pierdut în amănunte.
Mtumesc anticipat
Bună ziua!
Dețin un teren care este străbătut de un pârâu. Acesta nu are apă decât în anotimpurile ploioase. Care sunt drepturile rezervate asupra acestui parau? Primăria susține că trebuie să renunțăm la dreptul de proprietate asupra albiei pârâului. Cun trebuie să procedez?
Rog sprijin.
Mulțumesc anticipat.