avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul concediu neefectuat dar la militari ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul concediu neefectuat dar la militari ...

Bună ziua.
Vă rog sprijin cu o.speță ...
Am trecut în rezervă cu drept de pensie ... de la M.A.I. ... Am rămas cu mai multe zile de concediu neefectuat ... Din 2017, 2018 și 2019 ...
Care ar fi suma pt fiecare zi?
Din Codul muncii reiese că aș primi mai mult decât suma stabilită de către cei de la financiar ...
Rog exemplu și dacă se poate și indicarea actului normativ
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 12 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se compensează în bani concediul neefectuat, în raport cu solda lunară avută în luna în care a avut loc schimbarea poziţiei de activitate - data trecerii in rezerva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat in anul curent conta_bib conta_bib Concediul de odihna neefectuat in anul curent care va fi platit in anul urmator la ce venituri se raporteaza? cele din anul cand trebuia efectuat concediul ... (vezi toată discuția)
Modul de calcul al compensării în bani a concediului de odihnă neefectuat 80raducu 80raducu Bună ziua, După încetarea raporturilor de serviciu cu angajatorul, care a avut loc pe 30.05.2018 prin pensionare, în urma unei acțiuni în instanță, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca am zile de concediu de odihna neluate din 2017, ... Alexandra199215 Alexandra199215 Buna ziua! Daca am zile de concediu de odihna neluate din 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023…. Si anul acesta inchei activitatea la actualul loc de ... (vezi toată discuția)