avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Modul de calcul al compensării în bani a concediului ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Modul de calcul al compensării în bani a concediului de odihnă neefectuat

Bună ziua,
După încetarea raporturilor de serviciu cu angajatorul, care a avut loc pe 30.05.2018 prin pensionare, în urma unei acțiuni în instanță, angajatorul a fost obligat să-mi compenseze în bani concediul de odihnă neefectuat pe anii 2017 și 2018. În luna noiembrie 2019, angajatorul mi-a comunicat bunetinul de calcul, în care a menționat : dobânda legală 3.54% din sumă, actualizarea cu indicele de inflație 4,22%,,din sumă, precum și rețineri : CIBS 25%, CASS 10%, impozit 10%. Vă rog să-mi comunicați cum se calculează baza de calcul pentru plata concediului de odihnă , ( , .. salariu... sporuri..ș.a. ) , actul normativ care prevede acest calcul și dacă dobânda, actualizarea și reținerile operate au fost corecte. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cum se compenseaza in bani concediul de odihna neefectuat 80raducu 80raducu Bună ziua, După încetarea raporturilor de serviciu cu angajatorul, care a avut loc pe 30.05.2018 prin pensionare, în urma unei acțiuni în instanță, ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat si neachitat popescu leontina popescu leontina va rog sa-mispuneti si mie, ce sa fac in urmatorul caz: SC a incetat contractul de munca cu angajatii angajatii au condediu de odihna neefectuat si ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna ionela11 ionela11 Buna ziua, Am un salariat care si - a dat demisia....La incetarea raporturilor de munca trebuie sa ii calculez si concediul de odihna. El are CIM din 2015. ... (vezi toată discuția)