avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediul de odihna neefectuat si neachitat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediul de odihna neefectuat si neachitat

va rog sa-mispuneti si mie, ce sa fac in urmatorul caz:

SC a incetat contractul de munca cu angajatii
angajatii au condediu de odihna neefectuat si neachitat la lichidare.
Acum patronul spune ca o sa plateasca, dar contractele de munca au fost incetate cu data de 31.10.2009 , am depus statele de plata precum si declaratiile lunare
Intrebare : acum cum sa mai platesc concediul de odihna?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:21, 10 Decembrie 2009
Depuneti declaratii rectificative !
dar la ITM pot sa redepun statul de plata ?
Se pot depune alte state de salarii .
multumesc mult
Buna ziua !
In urma unui control de la ITM m-au pus sa achit concediile de odihna neefectuate celor care au plecat ( pe 2 ani). Ce fac cu declaratiile? Exista alta solutie mai simpla? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Plata c.o. neefectuate ContSters123067 ContSters123067 [b]Angajatorul accepta plata a 7 concedii de odihna neefectuate de un fost angajat. Ce obligatii declarative decurg din aceasta (persoana nu mai e angajata, ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat marleen7019 marleen7019 buna seara Luni 13 iulie 2009 am semnat decizia de concediere privind incetarea C.I.M cu data de 1 august , in baza articolului 61 lit.c din codul muncii. ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna necuvenit corapeptea corapeptea Buna ziua, Am nevoie de un sfat urgent. Am un angajat care in perioada ian-martie a efectuat 21 de zile de concediu de odihna. Pe data de 03 aprilie a ... (vezi toată discuția)